Βασίλης Καρράς: Αυτή την ώρα η ταφή του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Διαβάζεται σε 2'
Βασίλης Καρράς: Αυτή την ώρα η ταφή του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ταφή του Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Κλίμα οδύνης στη γενέτειρα του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Με δάκρυα στα μάτια, χειροκροτήματα και σε συγκινησιακό κλίμα, χιλιάδες κόσμου αποχαιρέτησαν την Τρίτη τον Βασίλη Καρρά στη Θεσσαλονίκη, η σορός του οποίου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Η ταφή του Βασίλη Καρρά πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, καθώς αυτή ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

Κλίμα οδύνης επικρατεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, τον τόπο που ο ίδιος επέλεξε να γίνει και η τελευταία του κατοικία.

Όπως γράφει το thesstoday, βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, κατακλύζουν ήδη από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του, στις 12.00.

Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στο χωριό του, ενημερώνοντας μάλιστα τον πρόεδρο και φίλο του, Χρήστο Διαμαντίδη, να ετοιμάσει τον δρόμο προς το νεκροταφείο, όταν ένιωθε πως ήταν έτοιμος να φύγει.

Εχθές, η Θεσσαλονίκη τίμησε την μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας όπου τέθηκε η σορός του σε πολύωρο λαϊκό προσκύνημα.

Το “παρών” έδωσαν παλιοί και νέοι καλλιτέχνες, όπως η Άντζελα Δημητρίου κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους ο κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, ο Σταύρος Καλαφάτης αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του που τον ένιωθαν δικό τους άνθρωπο μέσα από τη μουσική του.

Σημειώνεται ότι σήμερα, στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος «Φλόγα» Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα