Βόλος: 40χρονος κλωτσούσε και απειλούσε τη μητέρα του παιδιού του στο Νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 2'
Βόλος: 40χρονος κλωτσούσε και απειλούσε τη μητέρα του παιδιού του στο Νοσοκομείο
ISTOCK

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε 40χρονος μετά από επεισόδιο σε βάρος της μητέρας της 13χρονης κόρης τους, που νοσηλευόταν στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου

Ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των γονιών μιας 13χρονης σημειώθηκε στους διαδρόμους της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου την Τετάρτη (10/4), με τον 40χρονο να κλωτσά και να εκτοξεύει απειλές εναντίον της πρώην συντρόφου του.

Η μητέρα που έχει την επιμέλεια του παιδιού τους, μετέφερε την 13χρονη κόρη τους στο Νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία και στην Παιδιατρική εμφανίστηκε ο πατέρας, εναντίον του οποίου έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει.

Ο 40χρονος, όπως αναφέρει το gegonota.news, της έριξε ευθύνες για τη μη ενημέρωσή του για την ασθένεια του παιδιού και σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας την απείλησε «να την σκοτώσει και να την κάψει», ενώ την κλώτσησε.

Στην κλινική επικράτησε μεγάλη ένταση και οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι κλήθηκαν από την είσοδο του Νοσοκομείου, για να τον απομακρύνουν. Εκείνος δεν αποχωρούσε και η μητέρα κάλεσε την αστυνομία όπου τον κατήγγειλε για επίθεση, απειλή, εξύβριση και παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων.

Γιατροί και νοσηλεύτριες καλούσαν τον πατέρα να ηρεμήσει και να φύγει, εκείνος όμως συνέχιζε να προκαλεί φασαρία και όταν εμφανίστηκε η αστυνομία συνελήφθη και πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο. Την Πέμπτη (11/4) οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι που θα δικαστεί παραμένει κρατούμενος, όπως αποφάσισε το δικαστήριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα