Χρυσή Αυγή: Στις φυλακές Δομοκού τα ηγετικά στελέχη

Χρυσή Αυγή: Στις φυλακές Δομοκού τα ηγετικά στελέχη
Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά την μεταφορά από την ΓΑΔΑ των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής, 23 Οκτωβρίου 2020. eurokinissi

Στις φυλακές Δομοκού θα μεταχθούν τα περισσότερα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Έτοιμα τα κελιά και σε Μαλανδρίνο και Τρίκαλα

Ξεκίνησε η μεταγωγή των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκαν για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης στις φυλακές τεσσάρων διαφορετικών σημείων της χώρας.

Μεταφορά από την ΓΑΔΑ των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 eurokinissi

Μεταφορά από την ΓΑΔΑ των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 eurokinissi

Μεταφορά από την ΓΑΔΑ των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 eurokinissi

Γιώργος Γερμενής, κατά την μεταφορά από την ΓΑΔΑ των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής, 23 Οκτωβρίου 2020. eurokinissi

Ο Ηλίας Κασιδιάρης eurokinissi

Παρούσα η Ουρανία Μιχαλολιάκου με την μητέρα της Ελένη Ζαρούλια κατά την μεταφορά από την ΓΑΔΑ των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής, 23 Οκτωβρίου 2020. eurokinissi

Να σημειωθεί πως λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, οι κρατούμενοι δεν μεταφέρονται στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, εκτός κι αν κάποιος θελήσει να ζητήσει αλλαγή του καταστήματος κράτησης.

Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε η μεταγωγή τους σε φυλακές τεσσάρων διαφορετικών περιοχών.

Η πλειονότητα των καταδικασθέντων και δη τα διευθυντικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης θα μεταχθούν στις φυλακές Δομοκού, σε ειδικά διαμορφωμένα κελιά που προορίζονταν για πιθανά κρούσματα κορονοϊού και ήταν απομονωμένα από τους υπόλοιπους χώρους.

Ο Γ. Ρουπακιάς, θα οδηγηθεί στις φυλακές στο Μαλανδρίνο, άλλοι στις φυλακές Νιγρίτας και οι υπόλοιποι στα Τρίκαλα.

Οι κρατούμενοι αναμένεται να βρεθούν αρχικά σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ακολουθώντας αρχικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, πριν μεταφερθούν στα κελιά τους.

Η πλειοψηφία των καταδικασθέντων (35) διανυκτέρευσε το βράδυ της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ, με μόλις δύο να κρατούνται εκτός Αττικής.

Την ίδια ώρα βέβαια, άφαντος παραμένει ο Χρήστος Παππάς, με την Αστυνομία να τον αναζητεί, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει εφόδους σε τρεις από τις τέσσερις οικίες ιδιοκτησίας του, οι τρεις στην Αττική, (Παπάγου, Ίλιον) και μία στα Ιωάννινα που αναμένεται. Πλέον όλες οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τον εντοπισμό του φυγόποινου υψηλόβαθμου στελέχους και πρώην βουλευτή της ΧΑ.


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα