Ζευγάρι υιοθέτησε 7 παιδιά που έμειναν ορφανά σε τροχαίο δυστύχημα

Ζευγάρι υιοθέτησε 7 παιδιά που έμειναν ορφανά σε τροχαίο δυστύχημα
second.chance.7 / Instagram

Ο Γκάρι και η Παμ Γουίλις είχαν ήδη μεγαλώσει τα πέντε παιδιά τους, όταν αποφάσισαν να υιοθετήσουν επτά ακόμα, που είχαν βιώσει τραυματικές εμπειρίες με γονείς τοξικομανείς.

Το 2018, στην περιοχή Ελ Σέντρο της Καλιφόρνια, μια εννιαμελής οικογένεια έχασε τους γονείς της, ένα ζευγάρι που αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και άφησε την τελευταία του πνοή σε σύγκρουση με αυτοκίνητο.

Λίγους μήνες αργότερα, τα επτά παιδιά μίλουσαν για πρώτη φορά σε βραδινό δελτίο ειδήσεων για τις ζωές τους χωρίς οικογένεια, ανάμεσα σε ορφανοτροφεία. Η 50χρονη Πάμελα Γουίλις έβλεπε το ρεπορτάζ.

“Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “πόσο πολλά είναι, κανείς δεν θα έχει χώρο γι’ αυτά τα παιδιά”. Το επόμενο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “εγώ έχω χώρο όμως”: δήλωσε η Γουίλις, εξηγώντας πως εκείνη και ο σύντροφος της προετοιμάζονταν ήδη για τη νέα τους ζωή ως συνταξιούχοι.

Ο Γκάρι η Παμ είχαν ήδη αποχαιρετήσει το τελευταίο τους παιδί, που ετοιμαζόταν να σπουδάσει και το σπίτι τους ήταν άδειο. Η Γουίλις κάλεσε αμέσως το γραφείο υιοθεσιών, ζητώντας να αναλάβει μαζι με το σύντροφο της την ανατροφή του Αντελίνο (15 ετών), της Ρούμπι (13 ετών), της Αλέσια (9 ετών), του Άντονι (8 ετών), της Ομπριέλα (7 ετών), του Λέο (5 ετών) και του Ζάντερ (4 ετών).

Μιλώντας με τα επτά παιδιά, οι δύο γονείς διαπίστωσαν πως είχαν βιώσει τραυματικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της ζωής τους και αρκετές από αυτές έδειχναν ανεξίτηλες. Όμως, τον περασμένο Αύγουστο, η υιοθεσία πήρε το ‘πράσινο φώς’ και τα επτά παιδιά συνάντησαν για πρώτη φορά τα ενήλικα παιδιά της οικογένειας Γουίλις – που ζουν μόνιμα εκτός της γονεϊκής τους εστίας- δηλαδή τον 20χρονο Σαμ, την 23χρονη Σοφία, την 27χρονη Αλέξα και τους Μάθιου και Άντριου, 32 και 30 ετών αντίστοιχα,

“Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Μας βγάλατε απο μια πολύ δύσκολη κατάσταση και ειλικρινά, αν δεν ήσασταν εσείς, ίσως και να μην ζούσαμε σήμερα” δηλώνει ο 15χρονος Αντελίνο σήμερα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα