ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δύο ελληνικά projects που μας μαθαίνουν να τρώμε

Δύο ελληνικά projects που μας μαθαίνουν να τρώμε

Η Δανάη και η Δάφνη βάζουν τους δικούς τους βιώσιμους κανόνες στη ζωή και το φαγητό τους. Μαθαίνουμε πώς είναι να ζεις σε μια φάρμα αβοκάντο στην Κρήτη και τι φυσικά προϊόντα βγαίνουν από ένα εργαστήριο, αποκλειστικά vegan.

two glasses of cocktail making cheers. grapevine in Ticino

Τελικά, οι νέοι πίνουν κρασί;

Η συμπεριφορά της νέας γενιάς απέναντι στο αλκόολ θα φέρει την άνοδο ή θα επιδράσει τελικά αρνητικά στην κατανάλωση του κρασιού. Ρωτήσαμε τους ειδικούς για να μάθουμε.

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis λανσάρει το Mastiha Spirit Stichion, συνεχίζοντας τη δυναμική αναπτυξιακή του πορεία

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis λανσάρει το Mastiha Spirit Stichion, συνεχίζοντας τη δυναμική αναπτυξιακή του πορεία

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την αναπτυξιακή του πορεία, επιτυγχάνοντας δυναμικά τους στόχους του. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης της επιχειρηματικής του δραστηριότητας και του χαρτοφυλακίου του στον τομέα των ελληνικών ποιοτικών αποσταγμάτων, συστήνει στην αγορά το ελληνικό, βελούδινο, απόσταγμα μαστίχας, “Stichion”.