NRG: Η εξαγορά από την Motor Oil φέρνει νέα σχέδια

NRG: Η εξαγορά από την Motor Oil φέρνει νέα σχέδια

Μερίδιο και από τους οικιακούς καταναλωτές διεκδικεί πλέον η NRG που δραστηριοποείται τόσο στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος όσο και φυσικού αερίου

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγες ημέρες η εξαγορά της NRG από την Motor Oil. Ο εναλακτικός πάροχος ενέργειας αν και αθόρυβος είχε καταφέρει να αποσπάσει έως σήμερα μερίδιο αγοράς της τάξης του 1,3% μέσα από τους 11.500 πελάτες οι οποίοι προέρχονταν αποκλειστικά από τον επαγγελματικό χώρο.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με αφορμή την ολοκλήρωση της εξαγοράς ανακοινώθηκε η επέκταση της δραστηριότητας της NRG και στους οικιακούς καταναλώτες τόσο στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας όσο και φυσικού αερίου. Αξίζει να αναφερθεί ότι σε οικονομικό επίπεδο τα μεγέθη της NRG αυξάνονται σημαντικά από χρόνο σε χρόνο. Συγκεκριμένα από 48,5 εκατ. ευρώ που ήταν το 2016, διαμορφώθηκαν σε 86 εκατ. ευρώ το 2017 ενώ για την τρέχουσα χρήση αναμένεται περαιτέρω αύξηση στα 110 εκατ. ευρώ.

Τα προγράμματα

Στο αμέσως προσεχές διάστημα ο οικιακός, εμπορικός και βιομηχανικός πελάτης της εταιρείας αποκτά πλέον πρόσβαση σε πρωτοποριακά και ανταγωνιστικά προγράμματα που προσφέρουν σημαντικό όφελος στην οικογένεια και την επιχείρηση. Τα νέα προγράμματα της NRG, τα οποία είναι προσαρμοσμένα έτσι ώστε να ανταποκρίνονται και να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών, συνδυάζονται πλέον με προωθητικές ενέργειες που μπορούν να προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά έκπτωσης επί της καταναλισκόμενης ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.

Ενδεικτικά, οι νέες συνδυαστικές ενέργειες ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου για οικιακές παροχές, μπορούν να προσφέρουν 30% δωρεάν ρεύμα και 30% δωρεάν φυσικό αέριο για το σπίτι, κάθε μήνα για 2 ολόκληρα χρόνια.

Αντιστοίχως, προσφέρονται πλέον συνδυαστικές ενέργειες που αφορούν αποκλειστικά σε κοινόχρηστες παροχές ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου πολυκατοικιών, προσφέροντας σε όσους καταναλωτές συμβληθούν με την NRG, τη δυνατότητα να κερδίσουν 30% δωρεάν ρεύμα και έως 30% δωρεάν φυσικό αέριο κάθε μήνα για 2 χρόνια.

Τέλος, η NRG διαμορφώνει ειδικές συνδυαστικές ενέργειες για επαγγελματίες και επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να γίνουν πελάτες της, τόσο για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, όσο και φυσικού αερίου, προσφέροντάς έως 25% δωρεάν ρεύμα και έως 20% δωρεάν φυσικό αέριο για την επιχείρησή τους κάθε μήνα για 1 ολόκληρο χρόνο.

Ο κ. Αναστάσιος Λωσταράκος, Γενικός Διευθυντής της NRG δήλωσε: «Η NRG εισέρχεται σε μία νέα εποχή όπου μπορεί να προσφέρει τα πλέον ανταγωνιστικά πακέτα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου, τόσο στα νοικοκυριά, όσο και στις επιχειρήσεις. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους καταναλωτές για όλες τις ενεργειακές τους ανάγκες. Οι συνδυαστικές ενέργειες ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου για όλες τις κατηγορίες καταναλωτών αποτελούν την πρώτη από μια σειρά ενεργειών που θα ακολουθήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου οι καταναλωτές να απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία τους με την NRG».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα