Ανοίγει στις 28 Μαΐου 2021 και το ELIVI SKIATHOS

Ανοίγει στις 28 Μαΐου 2021 και το ELIVI SKIATHOS
Heinz Troll

Πλήρως ευθυγραμμισμένο με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με ανανεωμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, το ξενοδοχείο ELIVI SKIATHOS ανοίγει στα τέλη Μαϊου.

Ένα ακόμα ξενοδοχείο – βαρόμετρο για τον τουρισμό της Σκιάθου, του πανέμορφου νησιού των Σποράδων, το ELIVI SKIATHOS, είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του από τις 28 Μαΐου 2021, με ανανεωμένες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις και πλήρως ευθυγραμμισμένο με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ηδη η πορεία των κρατήσεων κινείται θετικά, για το χαρακτηρισμένο από τη βρετανική εφημερίδα Telegraph ως ένα από τα έξι καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να προέρχεται από Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ρουμανία και από τις Σκανδιναβικές χώρες, ενώ και οι Ελληνες, δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αλλωστε, η Σκιάθος ανέκαθεν ήταν επιλογή των Ελλήνων για τις διακοπές τους. του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πέρυσι, το ξενοδοχείο λειτούργησε, με επισκέπτες από χώρες που διατήρησαν τις πτήσεις προς την Ελλάδα.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, άνοιξε για πρώτη φορά το 2018 και καλύπτει έκταση 200 στρεμμάτων στον όρμο των Κουκουναριών.

Ουσιαστικά, η επένδυση των 50 εκατ. ευρώ από την ΤΕ.ΝΑ ΑΤΕΒΕ (Τεχνική Ναθαναηλίδη), ξεκίνησε από το παλιό Ξενία Σκιάθου (1963), ένα από τα πολλά, παραδοσιακά Ξενία του ΕΟΤ, της δεκαετίας του 60, που παραχωρήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ.

Το ΕLIVI SKIATHOS, ένα πολυτελές beachfront resort, δυναμικότητας 161 δωματίων, αναπτύσσεται σε τρία διακριτά συγκροτήματα: το ELIVI Xenia Hotel, το νέο «παλιό Ξενία» με συνολική δυναμικότητα 32 δωματίων, το ELIVI Nest Rooms Villas & Suites που εντάσσεται αρμονικά στην πλούσια άγρια και καλλιεργημένη βλάστηση της περιοχής με δυνατότητα 61 χώρων διαμονής και το ELIVI Grace Villas & Suites, που σχεδόν ακουμπά τη λευκή άμμο στην παραλία Αμπελάκια με δυνατότητα 68 χώρων διαμονής.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί για τους ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες με τη διαμόρφωση δωματίων ειδικά σχεδιασμένων για την εξυπηρέτησή τους, ενώ σε όλους τους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος έχει προβλεφθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη μετακίνησή τους.

Κατά τη διαμονή τους οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν άμεση πρόσβαση σε τέσσερις από τις πιο όμορφες και αμμώδεις παραλίες του νησιού – τις Κουκουναριές, τα Αμπελάκια, την Μεγάλη και την Μικρή Μπανάνα-, διαθέτει ποικιλία εστιατορίων και προσφέρει πολλές δυνατότητες δραστηριοτήτων, καταδύσεις, εκδρομές σαφάρι, κρουαζιέρες, συνεδρίες ευεξίας και ειδικές εκδηλώσεις.

Το ξενοδοχείο υποστηρίζει 200 σταθερές εποχιακές θέσεις εργασίας, βοηθώντας σημαντικά την τοπική οικονομία και κοινότητα.

Η επένδυση στέκεται με ανθεκτικότητα και συνέπεια στις περιστάσεις της εποχής, αλλά και τις σημαντικές συνέπειες της πανδημίας στον ελληνικό τουρισμό, και αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης του νησιού και της περιοχής της Θεσσαλίας, ειδικότερα μέσα από το ευρύτερο επενδυτικό πλάνο μελλοντικής επέκτασης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα