Ανοίγει τον Ιούνιο το Eretria Hotel & Spa Resort

Ανοίγει τον Ιούνιο το Eretria Hotel & Spa Resort
Thomas Chrisohoidis

Πλήρως ανακαινισμένο και με νέα διαχείριση από τον όμιλο Zeus International, το Eretria Hotel & Spa Resort ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες.

Η τουριστική σεζόν ανοίγει στις 15 Μαϊου και μαζί της ξεκινούν τη λειτουργία τους πολλά ξενοδοχεία, ελπίζοντας σε καλύτερη πληρότητα όσο περνά ο χρόνος.

Ένα από τα ξενοδοχεία που πρόκειται να λειτουργήσουν από τον Ιούνιο, είναι το Eretria Hotel & Spa Resort, το οποίο μετονομάστηκε από Eretria Village Resort & Conference Center, ανακαινίστηκε πλήρως και τελεί υπό νέα διαχείριση, από τον όμιλο Zeus International.

Με 220 δωμάτια, σουίτες, bungalows με ιδιωτικές πισίνες και ευρύχωρα family bungalows, αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από τη γραφικότητα των ελληνικών χωριών, και με θέα στον Ευβοϊκό Κόλπο, διατηρεί τους χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 2.000 άτομα.

Διαθέτοντας 5 εστιατόρια και μπαρ, πισίνες, Κέντρο Ευεξίας & Spa με θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων (γήπεδα tennis, basket, volley, beach volley  και petanque), καθώς και mini club για τα παιδιά, προσφέρει all-inclusive υπηρεσίες.

«Η Ερέτρια λόγω του παρθένου φυσικού κάλλους και της εγγύτητας στην Αθήνα τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει έναν σημαντικό πυλώνα τουριστικής ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι  για αυτήν τη νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου της Zeus International», ανέφερε ο Χάρης Σιγανός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα