Η LOT συνδέει 6 πολωνικά αεροδρόμια με 14 ελληνικούς προορισμούς

Η LOT συνδέει 6 πολωνικά αεροδρόμια με 14 ελληνικούς προορισμούς
Αεροσκάφος της LOT AP Photo/Alik Keplicz

H πολωνική αεροπορική εταιρεία LOT, φέτος το καλοκαίρι, συνδέει 6 αεροδρόμια της χώρας της (Βαρσοβία, Κατοβίτσε , Κρακοβία, Πόζναν, Γκντανσκ, Βρότσλαβ) με 14 ελληνικά αεροδρόμια.

Ιδιαίτερα αισιόδοξο είναι το μήνυμα που έρχεται για τον ελληνικό τουρισμό από την Πολωνία, καθώς η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για τους Πολωνούς τουρίστες.

Προς επίρρωση των παραπάνω, η πολωνική αεροπορική εταιρεία LOT, φέτος το καλοκαίρι, συνδέει 6 αεροδρόμια της χώρας της (Βαρσοβία, Κατοβίτσε , Κρακοβία, Πόζναν, Γκντανσκ, Βρότσλαβ), με 14 ελληνικά αεροδρόμια (Αθήνα, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Σαντορίνη, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Ρόδος, Σάμος, Κως, Κεφαλληνία, Πρέβεζα, Ηράκλειο και Χανιά).

Στην Ελλάδα, η LOT επέλεξε την Goldair – Golemis Air Services, ως αντιπρόσωπο πωλήσεων, με στόχο να συμβάλει στην ισχυροποίηση της θέσης της LOT στην Ελλάδα με την προώθηση νέων δρομολογίων, την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων και τη μεγιστοποίηση των εσόδων από πωλήσεις εισιτηρίων. Θα συμβάλλει και στην αύξηση της επιβατικής κίνησης προς την Πολωνία, ενθαρρύνοντας τους τοπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες να προωθήσουν την Πολωνία ως ελκυστικό ταξιδιωτικό προορισμό για τους Έλληνες.  

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα