Η Volterra εγκαινίασε το πρώτο της φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Η Volterra εγκαινίασε το πρώτο της φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Η Volterra εγκαινίασε το 1º κατάστημα στη Θεσσαλονίκη , την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 , που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 52 στην Καλαμαριά.

Η volterra αε (παραγωγός και πάροχος ενέργειας), μέλος του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου AVAX AΕ , υλοποιώντας τον στόχο της να είναι ποιο κοντά στους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα και να ανταποκρίνεται ολοκληρωμένα στις ανάγκες τους για ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο ,σε ένα εορταστικό κλίμα γεμάτο θετική ενέργεια , εγκαινίασε το 1º κατάστημα στη Θεσσαλονίκη , την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 , που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 52 στην Καλαμαριά.

Πλέον οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους συμβούλους ενέργειας του καταστήματος, επιλέγοντας εύκολα, αξιόπιστα, σίγουρα τις λύσεις που τους παρέχονται για το ηλεκτρικό ρεύμα και το φυσικό αέριο της οικίας ή/και της επιχείρησης τους. Η τεχνική επάρκεια, η εμπειρία στον κλάδο και το χαμόγελο με το οποίο θα υποδέχονται τα στελέχη του Volterra Shop Καλαμαριάς, τους επισκέπτες τους αποτελεί τη βάση για το χτίσιμο μίας υγιούς και μακροχρόνιας σχέσης με τη Volterra.

Παρών ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volterra A.E. κος Πάνος Νίκου, ο Δήμαρχος της Καλαμαριάς κος Γιάννης Δαρδαμανέλης, εκπρόσωποι του ομίλου Avax ΑΕ και των θυγατρικών ΕΤΕΘ και AUTECO, εκπρόσωποι Σημαντικών Βιομηχανικών Μονάδων της ευρύτερης περιοχής, μέλη της Διοίκησης και εκπρόσωποι της Αθλητικής ομάδος Απόλλων Πόντου-Καλαμαριάς στην οποία η εταιρία Volterra είναι χορηγός, εκπρόσωποι τύπου και μέσων δικτύωσης, πλήθος κόσμου, πελάτες, φίλοι και φυσικά τα στελέχη της εταιρείας Volterra κι ο Διευθυντής του Καταστήματος κ. Χρήστος Ζαχόπουλος

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα