'Μάχη' Δ. Καμμένου - Lidl για την ελληνική σημαία

'Μάχη' Δ. Καμμένου - Lidl για την ελληνική σημαία

Αφορμή για εθνικιστικές κορώνες από τον Δ. Καμμένο στάθηκε μία δημιουργική απεικόνιση της αλυσίδας. Για τι κατηγορεί την Lidl και τι απαντάει η εταιρεία

Δεν θέλει πολύ ο άνθρωπος, μόνο σπίθα να του δώσει ένα εθνικιστικό blog και αυτός θεωρεί ότι μπορεί να τα κάνει όλα Κούγκι. Ο λόγος για τον "σεσημασμένο" σε γκάφες ολκής ( βλέπε ανάρτηση του για το Ολοκαύτωμα που στοίχησε την υπουργοποίηση του) Δημήτρη Καμμένο ο οποίος χρησιμοποίησε την ελληνική σημαία για να παίξει ένα ανόητο παιχνίδι εντυπώσεων.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αλιεύοντας μια "είδηση" που παίζει εδώ και λίγες ημέρες σε πατριωτικά blog με αφορμή την νέα καμπάνια της Lidl, υιοθέτησε την θολή λογική τους και το πήγε ένα βήμα παραπέρα προχώρησε σε ανακοίνωση γεμάτη εθνικιστικές κορώνες.

'Μάχη' Δ. Καμμένου - Lidl για την ελληνική σημαία

To news247 επικοινώνησε με την Lidl Hellas για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει  "Απολογούμαστε για την όποια παρανόηση. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι από πλευράς μας δεν υπήρχε καμία πρόθεση παραποίησης του εθνικού μας συμβόλου. Πρόκειται για μια γραφιστική απεικόνιση των θεματικών ελληνικών εβδομάδων που φιλοξενούμε στα καταστήματά μας.

Συγκεκριμένα το σύμβολο που χρησιμοποιούμε αποτελεί δημιουργική απεικόνιση γραμματόσημου και συμβολίζει τη γεωγραφική προέλευση των προϊόντων. Επιλέχθηκε το γαλάζιο και το λευκό, καθώς αυτά είναι τα χρώματα που καλύτερα από όλα συμβολίζουν τη χώρα μας. Οι χρωματισμένες οριζόντιες γραμμές του είναι μόλις 7 και όχι 9 όπως στην ελληνική σημαία.

'Μάχη' Δ. Καμμένου - Lidl για την ελληνική σημαία

Σε καμία περίπτωση δεν επιδιώξαμε να παραπέμψουμε το κοινό στο σύμβολο της ελληνικής σημαίας την οποία ούτως ή άλλως χρησιμοποιούμε αυτούσια τόσο στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό φυλλάδιο προσφορών μας όσο και στην τηλεοπτική μας επικοινωνία.

Βασικός μας στόχος στη Lidl Hellas είναι η στήριξη της τοπικής οικονομίας, κοινωνίας κι επιχειρηματικότητας, η ανάδειξη των Ελλήνων προμηθευτών και παραγωγών και η ενσωμάτωση ολοένα και περισσότερων ελληνικών κωδικών στη γκάμα μας".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι 5+1 αλυσίδες που έρχονται στην Ελλάδα

SHARE:

24Media Network