Μουσική στην εστίαση: Οι μαγαζάτορες ανοίγουν τα ηχεία ως ένδειξη διαμαρτυρίας

Μουσική στην εστίαση: Οι μαγαζάτορες ανοίγουν τα ηχεία ως ένδειξη διαμαρτυρίας
Ανοιχτό μπαρ μετά την άρση των μέτρων Eurokinissi

Οι επιχειρηματίες και οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης αντιδρούν στην απαγόρευση μουσικής, ανοίγοντας τα ηχεία σήμερα και αύριο. Στο "τραπέζι" της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων το θέμα.

Σε συμβολική διαμαρτυρία προχωρούν απόψε, Παρασκευή (28/05) και αύριο, Σάββατο (29/05), οι επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης, ανοίγοντας τα ηχεία των μαγαζιών τους από τις 21.00 μέχρι τις 23.45 ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Με ανακοίνωσή του στο Facebook, ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης καλεί τα μαγαζιά εστίασης όλης της Ελλάδας να συμμετάσχουν στη συμβολική αυτή κίνηση, ώστε να επιτραπεί και πάλι η μουσική στους χώρους, καθώς τώρα απαγορεύεται.

Παράλληλα, το απόγευμα της Παρασκευής (28/05) η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων πρόκειται να συνεδριάσει για να εξετάσει περαιτέρω ανοίγματα, ενώ στο “τραπέζι” βρίσκεται, μεταξύ άλλων, και το θέμα της μουσικής στην εστίαση.

Η ανακοίνωση του Κύκλου Επαγγελματιών Εστίασης:

“ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ! ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Ο Κύκλος Επαγγελματιών Εστίασης διοργανώνει μια συμβολική διαμαρτυρία απέναντι στην παράλογη απαγόρευση της Μουσικής και τον περιορισμό του ωραρίου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα να “ανοίξουν” τα ηχεία τους και να συμμετάσχουν στην διαμαρτυρία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28/5 και ΣΑΒΒΑΤΟ, 29/5, 21.00 – 23.45 ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ και η Ελλάδα πλημμυρίζει ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ!

Η συνέχιση της απαγόρευσης της Μουσικής και ο περιορισμός του ωραρίου δημιουργούν τις προϋποθέσεις του φαινομένου των πλατειών, ευνοούν την παραβατικότητα και δημιουργούν μαγαζιά δύο ταχυτήτων.

Συνάδελφοι,

ας κάνουμε μια πολιτισμένη κίνηση για να εκφράσουμε την αγωνία μας και την αντίθεσή μας στην απαγόρευση.

Ας περιχαρακώσουμε την πρωτοβουλία μας!

Είμαστε κάθετα αντίθετοι με την διοργάνωση κορωνοπάρτυ και με οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει καταχρηστικά και προσχηματικά την εκδήλωση διαμαρτυρίας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα