Μυλωνάς: Τώρα οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να επεκταθούν καλύτερα στη Βόρεια Μακεδονία

Μυλωνάς: Τώρα οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να επεκταθούν καλύτερα στη Βόρεια Μακεδονία
Ομιλίες του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ,σε φόρουμ επιχειρηματιών των δυο χωρών Eurokinissi

Ο Επίτιμος Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος μίλησε για τα γενναιόδωρα κίνητρα που δίνονται από τη γειτονική χώρα σε ξένες επιχειρήσεις και εκτίμησε ότι πλέον περισσότεροι επιχειρηματίες θα κάνουν συμπράξεις στην περιοχή.

“Τώρα υπάρχει μια συμφωνία και δημιουργείται συγκεκριμένο περιβάλλον που κάποιος επιχειρηματίας μπορεί να επεκταθεί καλύτερα εδώ” είπε μιλώντας στο ρ/σ News 24/7 στους 88,6 ο Επίτιμος Πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος Γιώργος Μυλωνάς, που βρίσκεται στα Σκόπια και συμμετέχει στο Επιχειρηματικό Φόρουμ.

Έκανε λόγο για γενναιόδωρα κίνητρα που δίνονται από τη γειτονική χώρα σε ξένες επιχειρήσεις και κατά την εκτίμησή του πλέον περισσότεροι επιχειρηματίες θα κάνουν συμπράξεις στην περιοχή.

Ο ίδιος δραστηριοποιείται στην περιοχή εδώ και 15 χρόνια και όπως είπε “η χώρα για εμάς ήταν πάντα ενδιαφέρουσα, έχουμε μεγάλη δραστηριότητα εδώ, τώρα μπορούμε να κάνουμε περισσότερες κινήσεις”.

Για τους επιχειρηματίες που δεν πήγαν στα Σκόπια μαζί με τον Πρωθυπουργό ο κ. Μυλωνάς είπε ότι “οι επιχειρηματίες όταν υπάρχει μια συμφωνία σκέφτονται πως θα εκμεταλλευθούν το περιβάλλον αυτό, το τι προσωπικά σκέφτομαι εγώ δεν εχει σχέση με την επιχειρηματική μου στάση”.

Σε σχέση με τα εμπορικά σήματα εξέφρασε την ανησυχία του λέγοντας πως “μας απασχολεί, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί το ζήτημα είναι πολλά που πρέπει να ξεκαθαρίσουν, εκεί υπάρχει θέμα”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα