Οι 25 καλύτερες εταιρείες που όλοι θέλουν να δουλέψουν εκεί

Οι 25 καλύτερες εταιρείες που όλοι θέλουν να δουλέψουν εκεί

Δημοσιοποιήθηκε η νέα κατάταξη των καλύτερων πολυεθνικών εργοδοτών για φέτος. Ποιες εταιρείες ψηφίστηκαν και ποιες απουσιάζουν από τη λίστα;

Οι εργαζόμενοι της  Google στην Αργεντινή πιστεύουν ότι η εταιρεία είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δουλεύεις. Και το ίδιο νομίζουν οι εργαζόμενοί της στη Βραζιλία, τον Καναδά, την Ινδία και την Ελβετία – για να μη μιλήσουμε γι’ αυτούς στις ΗΠΑ.

Αυτό είναι ένα από τα ευρήματα της πιο πρόσφατης ανάλυσης χιλιάδων ερευνών γνώμης εργαζομένων σε πολυεθνικές εταιρείες που εκπόνησε η εταιρεία ερευνών και συμβούλων  Great Place to Work. Η Google βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η  Great Place to Work και το  Fortune  παρουσιάζουν τις 25 καλύτερες πολυεθνικές εταιρείες για να εργάζεται κάποιος. Σε πλάγια γράμματα, παρατίθεται μια αντιπροσωπευτική μαρτυρία εργαζόμενου για κάθε εταιρεία.

25. AMERICAN EXPRESS

«Η American Express είναι μια οικογένεια, όχι μια δουλειά. Πρόκειται για ένα περιβάλλον όπου βοηθάμε ο ένας τον άλλον για την επιτυχία της εταιρείας».

Έδρα: ΗΠΑ

Κλάδος: Χρηματοπιστωτικές Υπηρεσίες

Αριθμός Εργαζομένων: 52.412

24. 3Μ

«Κάθε πρωί όταν έρχομαι στο γραφείο, οι άνθρωποι γελάνε και σε χαιρετούν. Χαίρονται, κι αυτό είναι μεταδοτικό. Και στο τέλος της ημέρας νοιώθω ότι έχω συνεισφέρει, και ανυπομονώ να δω τους συναδέλφους μου και την επόμενη μέρα».

Έδρα: ΗΠΑ

Κλάδος: Παραγωγή & Μεταποίηση

Αριθμός Εργαζομένων: 89.753

23. MONSANTO

«Στη Monsanto, οι προσπάθειές σου καθημερινά αναγνωρίζονται, και νοιώθεις συμπάθεια για τους ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία».

Έδρα: ΗΠΑ

Κλάδος: Χημικά

Αριθμός Εργαζομένων: 21.072

22. ADOBE

«Έχοντας εργαστεί τα τελευταία είκοσι χρόνια για διαφορετικές εταιρείες, εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο με τον οποίο η Adobe αντιμετωπίζει και σέβεται τους εργαζομένους της. Μια πραγματικά μεγάλη εταιρεία που επιτρέπει στα άτομα να επιτύχουν εάν το θέλουν».

Έδρα: ΗΠΑ

Κλάδος: Τεχνολογία Πληροφοριών

Αριθμός Εργαζομένων: 12.914

21. ΕΥ

«Νοιώθω ότι οι άνθρωποι έρχονται πρώτοι, και όχι με κριτήριο τα χρήματα που αποφέρουν στην εταιρεία. Χάρη στην έμφαση στην εταιρική κουλτούρα, οι εργαζόμενοι αποδίδουν εξαιρετικά, κι αυτό επιστρέφει στους πελάτες».

Έδρα: Ηνωμένο Βασίλειο

Κλάδος: Επαγγελματικές Υπηρεσίες

Αριθμός Εργαζομένων: 205.627

 

Δείτε τις υπόλοιπες επιχειρήσεις στο Fortune Greece

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα