Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στη WIND!

Οι εκπτώσεις συνεχίζονται στη WIND!

Τα οικονομικότερα 4G smartphones για να μη χάσεις…. στιγμή από τις διακοπές σου!

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις συνεχίζονται στη WIND και προσφέρουν τα οικονομικότερα 4G smartphones της αγοράς με οθόνη 5’’. Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών προσφορών αποκλειστικά στη WIND, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από σήμερα και έως τις 31 Αυγούστου smartphones 4G τεχνολογίας στην χαμηλότερη τιμή, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τα παρακάτω: 

  • Fluo F: από 59,90€ στα 49,90€ με κάμερα 8MP & μνήμη RΟΜ 16GB 
  •  Alcatel 1: από 69,90€ στα 49,90€ με κάμερα 5MP & επεξεργαστή Quad - core 
  • Fluo F Plus: από 69,90€ στα 54,90€ με οθόνη HD, κάμερα 13MP & μνήμη RAM 2GB 

Η WIND με το συνεχώς εξελισσόμενο δίκτυο τελευταίας γενιάς και κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας, προσφέρει αυτό το καλοκαίρι στους πελάτες της τη δυνατότητα να ζήσουν την πιο σύγχρονη εμπειρία που τους παρέχει η 4G τεχνολογία απλά και μόνο με την χρήση των οικονομικότερων smartphones της αγοράς. 

ADVERTISING

Με σύμμαχο τα έξυπνα τηλέφωνα και το 4G/4G+ δίκτυο της WIND οι πελάτες θα περάσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι απολαμβάνοντας υψηλές ταχύτητες, εμπλουτισμένες υπηρεσίες και αδιάκοπη επικοινωνία, όπου κι αν βρίσκονται. 

Επιπλέον, όσοι καταναλωτές κάνουν τις αγορές τους με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα yellow, κερδίζουν το 15% της αξίας των αγορών τους σε yellows. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND ή το www.wind.gr

24Media Network