Σκλαβενίτης: Η απάντηση της εταιρείας στα περί πώλησης του 70% σε Γάλλους

Σκλαβενίτης: Η απάντηση της εταιρείας στα περί πώλησης του 70% σε Γάλλους
Κατάστημα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης

Τι ανέφεραν στο NEWS24/7 κύκλοι που βρίσκονται κοντά στην διοίκηση της Σκλαβενίτης σχετικά με σημερινό δημοσίευμα που θέλει να πωλείται το 70% της εταιρείας σε Γάλλους

“Δεν ισχύει” με αυτές τις δύο λέξεις, εκπρόσωποι της Σκλαβενίτης απαντούν σε δημοσίευμα που ήθελε την διοίκηση της αλυσίδα σούπερ μάρκετ να έχει υπογράψει προσύμφωνο για την πώληση του 70% της Υπεραγορές Σκλαβενίτη σε γαλλική εταιρεία η οποία δεν κατονομάζεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται τραπεζικές πηγές η υπογραφή της οριστικής συμφωνίας αναμένεται στις 12 Ιουλίου.

Σε επικοινωνία που είχε το News24/7 με την πλευρά Σκλαβενίτη διέψευσαν κατηγορηματικά την πληροφορία αυτή.

Αποκυήματα φαντασίας

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η εταιρεία προχώρησε και σε γραπτή ανακοίνωση – διάψευση της πληροφορίας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη αναφέρεται:

Η εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης διαψεύδει κατηγορηματικά και απολυτά σημερινό δημοσίευμα περί συμφωνίας με γαλλική αλυσίδα για την πώληση οποιουδήποτε μέρους ή ποσοστού της Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.

Τέτοιου είδους αναφορές αποτελούν αποκυήματα φαντασίας, καθώς η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης συνεχίζει απρόσκοπτα το επιχειρηματικό σχεδιασμό ανάπτυξής της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα