Tourism Awards 2020: Οι εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης

Tourism Awards 2020: Οι εκπλήξεις της φετινής διοργάνωσης

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου συνεχίζεται η υποβολή υποψηφιοτήτων στο διαγωνιστικό μέρος των Tourism Awards. Στις 30 Μαρτίου η απονομή των βραβείων.

Στις τοπικές κοινότητες και στις ομάδες εθελοντών που βελτιώνουν με τις δράσεις τους την εμπειρία του επισκέπτη στον τόπο τους είναι αφιερωμένα τα τιμητικά βραβεία των φετινών Tourism Awards.

Τα τιμητικά βραβεία αποτελούν κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας των Tourism Awards και έχουν αναγνωρίσει το έργο ανθρώπων και ομάδων που προσδίδουν ξεχωριστή ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό.

Η φετινή εστίαση έχει σαν στόχο να αναδείξει διοργανώσεις και πρωτοβουλίες που ζωντανεύουν απομακρυσμένα ή και ξεχασμένα σημεία της Ελλάδας και είναι ενδεικτική της δέσμευσης των Tourism Awards να επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία σε όλο το φάσμα του τουρισμού.

Στο διαγωνιστικό τμήμα των Tourism Awards, η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων στις 14 ενότητες βράβευσης συνεχίζεται μέχρι την 31η Ιανουαρίου.

Ιδιαίτερα έντονος προβλέπεται ο ανταγωνισμός για το platinum βραβείο που θα απονεμηθεί στην κορυφαία σε βαθμολογία υποψηφιότητα κάθε ενότητας.

Υπέρλαμπρη θα είναι η τελετή απονομής των Tourism Awards 2020 η οποία και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στο Θέατρο Παλλάς στην Αθήνα.

Επισκεφτείτε σήμερα την ιστοσελίδα των βραβείων (www.tourismawards.gr) και κατεβάστε τις πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες και τους όρους συμμετοχής για να προετοιμάσετε εγκαίρως την υποψηφιότητά σας.

Για τα καλύτερα στιγμιότυπα από την περσινή τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου και χιουμοριστικές παρεμβάσεις από την ομάδα ομάδα Tailor Made Comedy, παρακολουθήστε σύντομο βίντεο:

Τα Tourism Awards διοργανώνει το Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΣΕΤΕ.

Χρυσός χορηγός των Tourism Awards 2020 είναι το Ekdromi.gr, χορηγός της κατηγορίας Travel η Minoan Lines, υποστηρικτής ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και χορηγοί επικοινωνίας οι: Capital.gr, Economia, Έθνος, GTP, news247 και Travel Daily News.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα