Γενικά αίθριος καιρός

Γενικά αίθριος καιρός

Γενικά αίθριος καιρός με βαθμιαία επικράτηση νότιων, νοτιοανατολικών ανεμών και περαιτέρω μικρή άνοδο της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Παγετός, όμως, θα υπάρξει νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά, τοπικά ισχυρός στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά, βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ που γρήγορα θα γίνουν νότιοι νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς Κελσίου. 

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -4 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά από -12  έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αρχικά αίθριος καιρός, αλλά βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια όπου ενδέχεται από το βράδυ να σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία από -2  έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός γενικά θα είναι αίθριος. Τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα στα νότια. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία από -3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα να σημειωθούν ασθενείς βροχές τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 που βαθμιαία στα δυτικά θα γίνουν νότιοι μέχρι 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια, βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Δείτε τι καιρό θα κάνει το επόμενο τριήμερο στο Deltiokairou.gr

SHARE:

24Media Network