Γάτα φοράει γυαλιά για να βοηθήσει παιδιά να αισθάνονται άνετα

Γάτα φοράει γυαλιά για να βοηθήσει παιδιά να αισθάνονται άνετα
Η truffles, μια γάτα που φοράει γυαλιά για καλό σκοπό Facebook@trufflesthekitty

Μια γάτα με το όνομα Truffles, βοηθάει τα μικρά παιδιά να νιώσουν αυτοπεποίθηση φορώντας γυαλιά οράσεως, μέσω των social media.

Η Truffles είναι μια πρώην αδέσποτη γάτα, που βοηθά τα παιδιά να νιώσουν άνετα φορώντας γυαλιά οράσεως. Η Danielle Crull είχε υιοθετήσει την γάτα της το 2016, όταν την είχε βρει σε μια εκκλησία στην Πενσυλβανία.

“Είναι πανέμορφη γάτα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι κανείς δεν την ήθελε όταν την είδα”, είπε στο Today η Danielle Crull.

Η Truffles είναι μια πολύ έξυπνη γάτα, η οποία έμαθε πολύ σύντομα πως να φοράει τα γυαλιά σωστά χωρίς να πέφτουν όταν περπατάει. Ακόμη υπακούει σε πολλές εντολές.

Η Danielle Crull είναι ιδιοκτήτρια του A Child’s Eyes, ενός καταστήματος οπτικών, το οποίο πουλάει γυαλιά για τα παιδιά. Η ιστορία ξεκίνησε επειδή η Crull είχε παρατηρήσει ότι τα μικρά παιδιά δεν νιώθουν άνετα όταν φορούν γυαλιά και αισθάνονται ότι θα τα κοροϊδέψουν οι φίλοι τους.

Επειδή η ιδιοκτήτρια του καταστήματος παρατήρησε αυτό το φαινόμενο, αποφάσισε να φορέσει γυαλιά στη γάτα της, τα οποία ήθελε να δείξει σε ένα παιδί που είχε επισκεφτεί το κατάστημά της. Το παιδί ενθουσιάστηκε με τη γάτα και και τα γυαλιά και έτσι ξεκίνησε να το κάνει πιο συχνά για αισθάνονται καλύτερα τα παιδιά.

Πλέον, η γάτα της έχει γίνει ο καλύτερος φίλος των παιδιών και το “μοντέλο” της επιχείρησης στα social media.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version