ΗΠΑ: Φούρνος μοιράζει εκατοντάδες τούρτες αποφοίτησης

ΗΠΑ: Φούρνος μοιράζει εκατοντάδες τούρτες αποφοίτησης
Τούρτες αποφοίτησης από φούρνο των ΗΠΑ @youtube_BBNewsUS

Φούρνος στις ΗΠΑ μοιράζει δωρεάν 800 τούρτες για τα παιδιά που δεν είχαν την δυνατότητα να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους από το σχολείο, εξαιτίας του κορονοϊού.

Ένας μικρός φούρνος στην Μινεσότα των ΗΠΑ έδωσε τη δυνατότητα σε παιδιά να χαρούν την αποφοίτησή τους, παρά τον κορονοϊό, μοιράζοντας 800 τούρτες δωρεάν. 

Σύμφωνα με το cnn.com, ο φούρνος Hanisch Bakery and Coffee Shop, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και αυτή τη στιγμή ιδιοκτήτης της είναι ο Bill Hanisch.

Ο ιδιοκτήτης του φούρνου Hanisch bakery Bill Hanisch @youtube_BBNewsUS

Ο Bill σκεπτόμενος τη δική του αποφοίτηση και τους εκατοντάδες απόφοιτους που ζουν στην πόλη του και έχασαν την τελετή αποφοίτησης τους λόγω του Covid-19, αποφάσισε να κάνει αυτήν την μεγάλη καλή πράξη φτιάχνοντας τούρτες για όλους. 

“Οι απόφοιτοί μας θα χάσουν τόσες πολλές ευκαιρίες και εκδηλώσεις, που ένιωθα σαν να έπρεπε να κάνω κάτι και οι τούρτες κάνουν τους ανθρώπους ευτιχισμένους “, είπε ο Bill. 

Οι τούρτες είναι όλες το ίδιο μέγεθος, στρογγυλές και στολισμένες ανάλογα με το χρώμα του σχολείου του κάθε παιδιού.

Ο φούρνος έχει 800 παραγγελίες από 12 σχολεία της περιοχής που πρέπει να διανεμηθούν σε μόλις 5 εβδομάδες, αλλά ο Bill δεν πτοείται. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα