ΗΠΑ: Οδηγός σχολικού πήρε πτυχίο με παράδειγμα τους μαθητές

ΗΠΑ: Οδηγός σχολικού πήρε πτυχίο με παράδειγμα τους μαθητές
O Clayton Ward. Youtube

Ο 30χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου είχε παρατήσει το κολέγιο πριν απο 10 χρόνια. Ξαναγράφτηκε όμως και αποφοίτησε την περίοδο της καραντίνας.

Ενας οδηγός σχολικού λεωφορείου στη Μασαχουσέτη αποφάσισε να συνεχίσει το κολέγιο που είχε παρατήσει πριν απο χρόνια και τελικά πήρε πτυχίο καθηγητή την περίοδο της καραντίνας.

Η οικογένεια του Clayton Ward είχε μια επιχείρηση σχολικών λεωφορείων και ο γιος αποφάσισε να σχοληθεί με αυτήν, αφήνοντας το κολέγιο που είχε εγγραφεί.

Καθε μέρα μετέφερε δεκάδες μαθητές λυκείου με τους οποίους συνομιλούσε καθημερινά. Αυτό που τον έκανε να ξανασκεφτεί τις σπουδές του ήταν οι συζητήσεις που είχε μαζί τους σχετικά με το μέλλον τους και κυρίως  όταν ένας μαθητής του είπε “μακάρι να ήσουν καθηγητής μου”.

Έτσι, τον Μάιο του περασμένου έτους, γράφτηκε στο στο MassBay Community College ενώ συνέχισε να εργάζεται ως οδηγός. Ο απώτερος στόχος του ήταν να γίνει καθηγητής ιστορίας γυμνασίου.

Και τα κατάφερε! Διαβάζοντας ασταμάτητα, παράλληλα με τη δουλειά του, κατάφερε να αποφοίτησεi. Όταν οι μαθητές που μετέφερε, έμαθαν για το εγχείρημά του, ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να τον ρωτούν πώς είναι στο κολέγιο μιας κι εκείνοι εξέφραζαν τις ανησυχίες των εφήβων που τελειώνουν το λύκειο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version