Ο Δήμος Αθηναίων δίνει “χώρο” στους καλλιτέχνες

Ο Δήμος Αθηναίων δίνει “χώρο” στους καλλιτέχνες
Τεχνόπολη Γκάζι Eurokinissi

Ο Δήμος Αθηναίων αφουγκράζεται τα νέα δεδομένα και διαθέτει δωρεάν, έως και τον Οκτώβριο, την Τεχνόπολη, με σκοπό τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Για το καλοκαίρι και το Φθινόπωρο του 2020, από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, ανοίγει την Τεχνόπολη και άλλους εμβληματικούς χώρους του ΟΠΑΝΔΑ και του Δήμου γενικότερα -ακόμα και το ίδιο το Δημαρχιακό Μέγαρο- που πληρούν όλους τους απαραίτητους υγειονομικούς κανονισμούς και τους διαθέτει δωρεάν για τη διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, παραστάσεων χορού, προβολών και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων. 

Μαζί παρέχει όλες τις απαιτούμενες υποδομές για την πραγματοποίησή τους: ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό, βασικό backline, roof stage, τεχνικό προσωπικό, προσωπικό φύλαξης κ.ά.

Ο Δήμος Αθηναίων αφουγκράζεται τα νέα δεδομένα. Λαμβάνει υπόψη την ανάγκη των καλλιτεχνών για δημιουργία και επικοινωνία, αλλά και των πολιτών για ψυχαγωγία και κινητοποιεί όλες του τις δυνάμεις, διαθέτοντας χώρους και πόρους, προκειμένου να προβάλει τον σύγχρονο πολιτισμό και να στηρίξει έμπρακτα τους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν“, αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα