Ο Στεφ Κάρι και η σύζυγός του πρόσφεραν 15 εκατ. γεύματα σε μαθητές

Ο Στεφ Κάρι και η σύζυγός του πρόσφεραν 15 εκατ. γεύματα σε μαθητές
Στεφ Κάρι και Αΐσα Κάρι Don Feria / Don Feria/Invision/AP

Ο Στεφ και η Αΐσα Κάρι στάθηκαν κοντά σε μαθητές στο Όκλαντ που βρίσκονταν σε άμεση ανάγκη, προσφέροντάς τους 15.000.000 γεύματα από την αρχή της πανδημίας.

Ο Στεφ Κάρι δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στην ιστορία του ΝΒΑ, αλλά είναι επίσης και ένας γενναιόδωρος άνθρωπος, αλλά και ένας έντονος υποστηρικτής φιλανθρωπικών οργανώσεων που βοηθούν παιδιά που βρίσκονται σε άμεση ανάγκη.

Το περασμένο καλοκαίρι, καθώς η πανδημία της COVID-19 άφηνε άνεργους εκατομμύρια Αμερικανούς, αυτός και η σύζυγός του Αΐσα ίδρυσαν το “Eat. Learn. Play””, ένα ίδρυμα που βοηθά οικογένειες που αγωνίζονται για τα προς το ζην, μέσω δωρεών στο Alameda County Community Food Bank και στο σχολικό σύστημα του Όκλαντ της Καλιφόρνιας.

“Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος αλλάζει μπροστά στα μάτια μας όσον αφορά την εξάπλωση του κορονοϊού και μόλις ανακαλύψαμε ότι το Όκλαντ κλείνει τις πόρτες του για το μέλλον, αποφασίσαμε πως θέλουμε να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο τα παιδιά. Προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε, να βρούμε σημαντικές λύσεις, να είμαστε άνθρωποι και να κατανοούμε το πόσο σημαντική είναι αυτή η στιγμή”, είχε αναφέρει πρόσφατα ο Αμερικανός αθλητής.

Από τότε, η πρωτοβουλία έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Συνολικά, περισσότερα από 15 εκατομμύρια γεύματα έχουν μοιραστεί σε όσα παιδιά βρίσκονται σε ανάγκη.

“Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο”, είπε η Αϊσα Κάρι. “Το να βοηθάμε μέσα σε αυτή την κρίση όπως μπορούμε, ήταν για μας πραγματική ευλογία”, τόνισε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα