Ποπ κορν, φοίνικες και μάσκες: Οι Κάννες μετατράπηκαν σε drive-in

Ποπ κορν, φοίνικες και μάσκες: Οι Κάννες μετατράπηκαν σε drive-in
Πινακίδα, η οποία γράφει "Movies" δηλαδή, ταινίες Shutterstock

Το κοινό, βολεμένο στα αμάξια του, με ποπ κορν και τα παιδιά να βγαίνουν από τα παράθυρα, παρακολούθησε ένα από τα κλασικά του Spielberg, το "E.T. the Extra-Terrestrial", του 1982.

Υπό κανονικές συνθήκες, τέτοιες ημέρες το Φεστιβάλ των Καννών θα είχε ήδη υποδεχτεί τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί. Όμως ο κορονοϊός άλλαξε τα σχέδια.

Έτσι οι κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μετατρέποντας τον χώρο της διοργάνωσης σε drive in σινεμά.

Κι’ όπως ο ήλιος έδυε, το κοινό, βολεμένο στα αμάξια του, με ποπ κορν και τα παιδιά να βγαίνουν από τα παράθυρα παρακολούθησε ένα από τα κλασικά του Spielberg, το “E.T. the Extra-Terrestrial”, του 1982.

Με τα σινεμά, τα θέατρα και τα εστιατόρια κλειστά, οι κάτοικοι της Γαλλίας εκτίμησαν την ιδιαίτερη πρωτοβουλία που συστάθηκε εν μέσω καραντίνας. Προβολή ταινίας, ένα δροσερό δειλινό, με θέα τη Μεσόγειο και γύρω-γύρω φοίνικες.

Πρέπει να απολαύσεις τη στιγμή. Κι αυτό αντισταθμίζει κάπως όσα χάσαμε”, ανέφερε μια γυναίκα σύμφωνα με το Reuters.

Τα 51 οχήματα που επιτράπηκε να εισέλθουν στον χώρο, ήταν παρκαρισμένα τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, ενώ το προσωπικό, με ασπίδες προσώπου, σκάναρε προσεχτικά τα εισιτήρια των θεατών.

Το Φεστιβάλ των Καννών ήταν αρχικά προγραμματισμένο να γίνει στις 12 και 13 Μαΐου, αλλά αναβλήθηκε λόγω κορονοϊού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα