Καμίνης: Στα θετικά της γαλάζιας κυβέρνησης είναι στελέχη του όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Καμίνης: Στα θετικά της γαλάζιας κυβέρνησης είναι στελέχη του όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
Γιώργος Καμίνης Eurokinissi

Ο βουλευτής επικρατείας του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης μίλησε για το κόμμα, ενώ καταλόγισε αντιφάσεις στην κυβέρνηση της ΝΔ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

“Δεν έχουμε κανένα φοβικό σύνδρομο, αλλά ο διάλογος δε γίνεται μόνο στην ηγεσία” δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” ο Γιώργος Καμίνης.

Ο βουλευτής επικρατείας του ΚΙΝΑΛ είπε ότι το τρίτο κόμμα έχει δική του αυτόνομη πολιτική και ζήτησε να μη γίνεται δραματοποίηση, με φόντο το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτήρισε ποσοστό αφετηρίας.

“Σήμερα συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο, αύριο η κεντρική επιτροπή. Όλα θα συζητηθούν εκεί” συνέχισε.

“Το θέμα είναι τι πολιτική θα ασκήσουμε” ανέφερε και καταλόγισε αντιφάσεις στην κυβέρνηση της ΝΔ, όπως ο αριθμός των μελών της κυβέρνησης που δεν είναι μικρός, η παρουσία λίγων γυναικών και οι αναπληρωτές υπουργοί που δεν καταργήθηκαν.

Μίλησε για μια λαϊκή δεξιά στη ΝΔ, η οποία εκτίμησε ότι δεν θα αφήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον χώρο που θέλει. Στα θετικά της γαλάζιας κυβέρνησης είναι ορισμένα στελέχη του, όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αλλά και η προσπάθεια -όπως είπε- να δημιουργηθεί ένα σοβαρό πρωθυπουργικό γραφείο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα