Κορονοϊός: Περισσότερες ελευθερίες για τους εμβολιασμένους

Κορονοϊός: Περισσότερες ελευθερίες για τους εμβολιασμένους
@GEORGE VITSARAS / SOOC

Οι εμβολιασμένοι θα είναι σε θέση να απολαμβάνουν ακόμη περισσότερες ελευθερίες το αμέσως επόμενο διάστημα σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο.

Σε ακόμη περισσότερες ελευθερίες για τους εμβολιασμένους προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

Οπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας οι εμβολιασμένοι θα πάψουν να έχουν τους περιορισμούς που υπάρχουν ακόμη και σήμερα ενώ, και αυτό είναι το πιο σημαντικό, πιθανώς να έχουν ελευθερία κινήσεων και στις «κόκκινες» περιοχές της χώρας, δηλαδή να έχουν ελευθερία κινήσεων ακόμα και μετά τη 1 το βράδυ όντας και όρθιοι στα κέντρα διασκέδασης.

Εν τω μεταξύ την Τετάρτη ή το αργότερο τις επόμενες ημέρες η επιτροπή εμπειρογνωμόνων θα περάσει στην εφεδρεία. Θα εξακολουθήσει βέβαια να υπάρχει αλλά τον κύριο ρόλο θα τον έχει πλέον η επιτροπή δημόσιας υγείας που θα απαρτίζεται από επτά το πολύ επιστήμονες.

ADVERTISING

Στην ατζέντα της εν λόγω επιτροπής δεν θα βρίσκονται μόνο ζητήματα κορονοϊού αλλά και θέματα που σχετίζονται με άλλες ασθένειες που απειλούν τη δημόσια υγεία.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η κυβέρνηση είναι ότι πρώτον οι εμβολιασμένοι θα απολαύσουν μία επιστροφή στην κανονικότητα και δεύτετον ότι πολύ δύσκολα θα επιβληθεί νέο γενικό λοκ-ντάουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Κυβέρνηση
SHARE:

24Media Network