Mad Clip: Τελέστηκε το μνημόσυνο – Συντετριμμένη η μητέρα του τράπερ

Mad Clip: Τελέστηκε το μνημόσυνο – Συντετριμμένη η μητέρα του τράπερ
Mad Clip ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME NEWS

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του διάσημου τράπερ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σαράντα ημέρες συμπληρώθηκαν από τον τραγικό χαμό του διάσημου τράπερ Mad Clip και το πρωί της Κυριακής (11/10) τελέστηκε σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης μνημόσυνο στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, με την οικογένεια και τους στενούς φίλους να δίνουν το παρών.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του τράπερ, η οποία, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, έφθασε στο νεκροταφείο υποβασταζόμενη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (02/09), περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, όταν ο 34χρονος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, με 12 πυροσβέστες και με 4 οχήματα, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό μετά από σχεδόν δύο ώρες.

Ο Mad Clip, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το βράδυ της Τετάρτης (01/09), μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο φίλων και συνεργατών του, όπως φαίνεται από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα