Ο Ομπάμα στο YouTube μιλά για την αυτοβιογραφία του και τον Μπομπ Ντίλαν

Ο Μπάρακ Ομπάμα
Ο Μπάρακ Ομπάμα AP

Ο χαρισματικός Μπαράκ Ομπάμα "εισβάλλει" σε πολύ δημοφιλή εκπομπή στο youtube και δίνει ρεσιτάλ. Δείτε το video.

Αιφνιδίασε ο Μπαράκ Ομπάμα με την εμφάνισή του στο TwinsTheNewTrend, το κανάλι στο YouTube, όπου οι δίδυμοι Φρεντ και Τιμ Ουίλιαμς διασκεδάζουν τους 700.000 συνδρομητές τους καθώς, μπροστά σε βιντεοκάμερα, αντιδρούν σε δημοφιλή τραγούδια, από Ντόλι Πάρτον μέχρι Aerosmith και Γουίτνεϊ Χιούστον.

Στο τελευταίο όμως επεισόδιο, καθώς οι δίδυμοι άκουγαν το τραγούδι του Ντίλαν «The Times Are A-Changin» - το οποίο είχαν διαλέξει μιας και συμπεριλαμβάνεται στη λίστα τραγουδιών που υπάρχει στην αυτοβιογραφία του Ομπάμα «A Promised Land», ο ίδιος ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ τους συνάντησε μέσω βιντεοκλήσης!

Και κουβέντιασε μαζί τους για το τραγούδι, τους είπε την άποψή του για αυτούς τους ίδιους, μίλησε για τη σχέση του με τη μουσική και γιατί έβαλε στην αυτοβιογραφία του λίστα τραγουδιών, απάντησε σε ερωτήσεις τους και εξομολογήθηκε για ποιο είναι αυτό που θεωρεί σημαντικό πως πρέπει να γίνει σήμερα στην Αμερική.

«You guys (Εσείς) έχετε γίνει σταρ του YouTube γιατί έχετε πάει στη λίστα των παλιών τραγουδιών και τα ξαναανακαλύπτετε, κι ανοίγετε το μυαλό του κόσμου σε όλα τα διαφορετικά είδη μουσικής» επαίνεσε τους Φρεντ και Τιμ, ο Μπαράκ Ομπάμα.

Κατά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μίλησε μετά για το πόσο εκτιμά τη μουσική του Μπομπ Ντίλαν ειδικά. Εξήγησε γιατί αποφάσισε να συμπεριλάβει το συγκεκριμένο τραγούδι στη λίστα τραγουδιών των καινούργιων απομνημονευμάτων του: «Οποτεδήποτε μπορείς να βρεις κάποιους μουσικούς που πραγματικά έχουν ένα μήνυμα για το πώς θα μπορούσε να είναι η Αμερική, πώς θα μπορούσε να είναι ο κόσμος - αυτό είναι πάντα κάτι που προσέχω, κι αυτός (ο Ντίλαν) είναι ένα από τα σπουδαιότερα παραδείγματα αυτού του πράγματος».

Τα πλάνα της κατά μίαν έννοια συνέντευξης είναι μέρος μελλοντικού επεισοδίου της σειράς «BookTube» (σειράς της κατηγορίας YouTube Originals), όπου ο Ομπάμα για πολύ περισσότερο χρόνο θα κουβεντιάσει το «A Promised Land» με επιπλέον σταρ της πλατφόρμας. Το επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, youtube
SHARE:

24Media Network