Novartis: Στη Βουλή η κατάθεση Λοβέρδου

Novartis: Στη Βουλή η κατάθεση Λοβέρδου
Ο Ανδρέας Λοβέρδος Eurokinissi

Το δρόμο για τη Βουλή πήρε η κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου στον Άρειο Πάγο και άλλα έγγραφα για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis.

Στη Βουλή διαβιβάζεται και η κατάθεση του Ανδρέα Λοβέρδου, προκειμένου να συσχετιστεί με τη δικογραφία για τους χειρισμούς της υπόθεσης Novartis. Την απόφαση έλαβαν σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αντεισαγγελείς Αρείου Πάγου που χειρίζονται την έρευνα για τα μη πολιτικά πρόσωπα, έτσι ώστε η Βουλή να λάβει γνώση και των καταγγελιών του πρώην υπουργού Υγείας κατά του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Συγκεκριμένα, διαβιβάστηκε η χθεσινή κατάθεσή του, η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει αρχές της εβδομάδας καθώς και οι παλαιότερες επτά μηνύσεις του σε βάρος προστατευόμενων μαρτύρων και άλλων προσώπων. «Από τον συνδυασμό όσων προαναφέρθηκαν – προκύπτει η επίταση του δόλου με την οποία λειτούργησαν οι εγκαλούμενοι εφαρμόζοντας την εντολή του προσώπου με το ψευδώνυμο Ρασπούτιν -του κατονομάσθεντος Δ. Παπαγγελόπουλου- να εμπλέξει πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης στη σκευωρία Novartis, να καταστρέψει τους ίδιους και τα κόμματα τους και όταν μετά από χρόνια απαλλαγούν, να έχουν προλάβει να ωφεληθούν οι τότε κυβερνώντες.

Με άλλα λόγια αυτό που ανέφερε η κυρία Ραϊκου ,δια των κύκλων της, ότι ο Ρασπούτιν της έδινε ως οδηγία «κι ας πάνε παρακάτω να απαλλαγούν», είναι απολύτως χαρακτηριστικό του σκοπού και της στόχευσης της σκευωρίας Novartis, και εξηγεί με σαφείς όρους τις πράξεις κι τις παραλείψεις των εγκαλούμενων, αποδεικνύοντας κι τον άμεσο δόλο με τον όποιο ενήργησαν» ανέφερε μεταξύ άλλων στην πολυσέλιδη μηνυτήρια αναφορά του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα