Καιρός: 38άρια την Τρίτη και μελτέμι 6 μποφόρ

Καιρός: 38άρια την Τρίτη και μελτέμι 6 μποφόρ
Τουρίστες στην Αθήνα Eurokinissi

Στα ανατολικά λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες λόγω της διατήρησης του μελτεμιού στα 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 32 με 35 βαθμούς Κελσίου

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια στα βόρεια ορεινά

  • Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 στο Ιόνιο και στο Αιγαίο 5-6 και τοπικά στα νότια 6-7 μποφόρ

 

Για σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Ιόνιο έως 3-5 μποφόρ και στο Αιγαίο μέχρι 5-6 και στα νότια 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φθάσει στα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

 

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 13/7/1901 είχαμε ένα νεκρό βοσκό από κεραυνό στον Αλμυρό Βόλου, όπου η χαλαζόπτωση κατέστρεψε καπνά και αμπελώνες. — Το 2002 είχαμε μεγάλες δασικές πυρκαγιές εν μέσω ισχυρών ΒΔ ανέμων.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα