Καιρός: Αστάθεια μέχρι τις αρχές της εβδομάδας

Καιρός: Αστάθεια μέχρι τις αρχές της εβδομάδας
Άστατος καιρός Eurokinissi

Θερμοκρασία κοντά στα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Αστάθεια σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος
  • Η θερμοκρασία αν και θα πέσει λίγο δεν θα απέχει από τα κανονικά επίπεδα
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά στα νότια τα 6 μποφόρ

Σήμερα Πέμπτη στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη προβλέπονται βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά, σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Καιρός Παρασκευή

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα ηπειρωτικά, κυρίως τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν κατά τόπους να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Αιγαίο 4 με5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Καιρός Σάββατο

Λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα βόρεια και βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες και στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, το Ιόνιο και την Κρήτη με βροχές και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες που πιθανόν κατά τόπους, κυρίως στα ανατολικά να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε λίγο χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Καιρός Κυριακή


Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως από το μεσημέρι στην κεντρική και τη βόρεια χώρα με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα βορειοανατολικά ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Δευτέρα


Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους στα ηπειρωτικά και το ανατολικό και βόρειο Αιγαίο θα είναι ισχυρές. Την Τρίτη τα έντονα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Άστατος καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με μπόρες κυρίως στα βόρεια . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου

Άστατος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με μπόρες το μεσημέρι και τοι απόγευμα . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα