Καιρός: Αστάθεια τοπικά έντονη – Ύφεση της κακοκαιρίας από το απόγευμα της Παρασκευής

Καιρός: Αστάθεια τοπικά έντονη – Ύφεση της κακοκαιρίας από το απόγευμα της Παρασκευής
Καιρός EUROKINISSI

Η θερμοκρασία σε επίπεδα κοντά στα κανονικά και δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Μέτριοι άνεμοι στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος καιρός κυρίως στα ηπειρωτικά και το Αιγαίο με τοπικά έντονα φαινόμενα, αλλά και βαθμιαία ύφεση από το απόγευμα
  • Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4-5 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες έως και τις απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στη κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στα νησιά του Ιονίου προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά και οι μέγιστες τιμές δεν θα ξεπεράσουν τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες κυρίως έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως νωρίς το πρωί και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με βελτίωση από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ… σαν σήμερα στις 26/8/1966 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες στην Αθήνα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα