Καιρός: Ενίσχυση των ανέμων από το απόγευμα της Τετάρτης

Καιρός: Ενίσχυση των ανέμων από το απόγευμα της Τετάρτης
Αέρας

Περιορισμένη αστάθεια και κανονικές θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά, ενώ στα υπόλοιπα θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος ο καιρός
  • Οι άνεμοι αρχικά στα 4 με 5 μποφόρ , ενώ από το απόγευμα οι βορειοδυτικοί άνεμοι που θα επικρατήσουν τοπικά θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ
  • Η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα για την εποχή

Για σήμερα, Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο βόρειο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και προβλέπεται να φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και σε παραθαλάσσιες περιοχές στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις αρχικά 3 με 4 και αργότερα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και αργά το βράδυ πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 21/7/ 1983 υπήρξαν επτά νεκροί από ισχυρά μπουρίνια σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Βόλο. Το 2005 είχαμε ισχυρές καταιγίδες με πλημμύρες σε Κοζάνη και Πιερία και 40°C στην Αθήνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα