Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σχεδόν σε όλη τη χώρα
Βροχερός καιρός Eurokinissi

Άνεμοι έως 7 μποφόρ τη Δευτέρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στο Ιόνιο, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, τα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και από το απόγευμα στα ανατολικά ηπειρωτικά, πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές
  • Η θερμοκρασία θα πέσει στα βόρεια αλλά στα υπόλοιπα θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ και τοπικά τα 7 μποφόρ

Η εβδομαδιαία πρόγνωση του καιρού

Βροχές και καταιγίδες σχεδόν όλη τη χώρα και ο καιρός θα διατηρηθεί βροχερός σχεδόν όλη την ερχόμενη εβδομάδα.


Σε όλη τη χώρα προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα, τα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και από το απόγευμα στα ανατολικά ηπειρωτικά, πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας, οι οποίες από τη νύχτα στα κεντρικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Βαθμιαία θα επικρατήσουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα κεντρικά και βόρεια τους 08 με 12 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 11 με 15 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, με ενίσχυση το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα