Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές
Καιρός Eurokinissi

Με ηλιοφάνεια θα κυλήσει η ημέρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και η θερμοκρασία τοπικά θα φτάσει τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές- Το απόγευμα τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανόν λίγα φαινόμενα στα Βορειοδυτικά
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά επίπεδα
  • Οι άνεμοι τοπικά στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 με 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ με εξασθένηση

Η προοπτική του καιρού

Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες με βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές βροχές τη Δευτέρα και Τρίτη στα δυτικά και τα βόρεια

Το Σάββατο σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός σε ολόκληρη τη χώρα. Λίγες τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα δυτικά ορεινά. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια όπου δε θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει κατά τόπους τους 17 με 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που γρήγορα θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 26/3/1975 είχαμε καταστροφές από θύελλα με έντονες βροχοπτώσεις στο Κατάκολο. Το 2009 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στη Λάρνακα της Κύπρου.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα