Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια από το μεσημέρι της Κυριακής

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια από το μεσημέρι της Κυριακής
Συννεφιά Eurokinissi

Στα ηπειρωτικά αναμένεται αστάθεια από το μεσημέρι της Κυριακής. Έως και 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και μέτριοι άνεμοι στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά και λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι
  • Η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4-5 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Κυριακή προβλέπεται σχετικά βελτιωμένος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και οι μέγιστες τιμές θα φτάσουν στα ηπειρωτικά τους 32 με 34 βαθμούς και στα νησιά τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 228/8/2006 μετά τις πυρκαγιές, είχαμε πλημμύρες στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα