Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα την Δευτέρα – Ήπιες θερμοκρασίες

Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα την Δευτέρα – Ήπιες θερμοκρασίες
Έντονη βροχόπτωση στην Αθήνα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Πολλές βροχές μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες

  • Οι νοτιάδες θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή

 

Τη Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας , ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες. Από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 4 με 6, στρεφόμενοι γρήγορα σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά αρχικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, που από το απόγευμα και από τα βόρεια θα γίνουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές, ενώ το μεσημέρι ο υδράργυρος θα φτάσει τους 12 βαθμούς στα βόρεια, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 15 με 16 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Θα μας χρειαστεί η ομπρέλα τη Δευτέρα στην Αττική

 

Στην Αττική  από το πρωί θα έχει συννεφιά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές βροχές και στη Θεσσαλονίκη με βελτίωση αργότερα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αρχικά αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές, ενώ μετά το μεσημέρι σταδιακά ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 4.. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα