Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες – Αστάθεια σε Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες – Αστάθεια σε Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο
Καύσωνας στην Αττική EUROKINISSI

Η θερμοκρασία θα φτάσει στο Ιόνιο τους 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μία ματιά

•Η θερμοκρασία θα φτάσει στο Ιόνιο τους 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου

•Άστατος ο καιρός στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο και σχεδόν αίθριος στις υπόλοιπες περιοχές

•Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Για σήμερα Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στην ανατολική Στερεά και την Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο βόρειο Ιόνιο και το ανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα φτάσει κατά τόπους τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου και στο Αιγαίο τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ που το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ στρεφόμενοι τις απογευματινές ώρες σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ

H θερμοκρασία θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή τις επόμενες ημέρες

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 6/7/1909 επικράτησε πολύ άστατος καιρός σε όλη τη χώρα και εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες , ενώ παράλληλα επικράτησαν και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα