Τοπικές νεφώσεις και βροχές την Τετάρτη

Τοπικές νεφώσεις και βροχές την Τετάρτη
Σύννεφα στον ουρανό της Κοζάνης Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει αναλυτική πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη.

Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός την Τετάρτη στη χώρα μας και παροδικές βροχές από το μεσημέρι στα βόρεια και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 6 μπ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης στο Αιγαίο.

 

 

Στον χάρτη της Βαλκανικής που ακολουθεί παρατηρούμε ότι θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις που οφείλονται στο χαμηλό που βρίσκεται στις ακτές της Αφρικής, ενώ παράλληλα θα έχουμε και τοπικές βροχές μετά το πέρασμα της μετωπικής επιφάνειας από το βόρεια το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά 6 με 7 μπ αργότερα στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 20 βαθμούς, στα δυτικά τους 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 19 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις και άνεμοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μπ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μπ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Ξέρετε ότι: Στις 20 Μαρτίου 2011 είχαμε ισχυρές καταιγίδες στην Κρήτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα