Βροχές σε δυτικά και βόρεια – Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις

Βροχές σε δυτικά και βόρεια – Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις
Ισχυρός άνεμος στην παραλία του Φαλήρου Eurokinissi

Παροδικά φαινόμενα στα βόρεια και πιθανόν το ανατολικό Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Βροχές κυρίως στα δυτικά. Παροδικά φαινόμενα στα βόρεια και πιθανόν το ανατολικό Αιγαίο

• Η θερμοκρασία θα εξακολουθήσει να κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή

• Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5-6 μποφόρ

Την Πέμπτη τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά, τα βόρεια και πιθανώς στα κεντρικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 19 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 7/1/2004 σημειώθηκε ισχυρός παγετός στη Βόρεια Ελλάδα με -13°C ελάχιστη θερμοκρασία στη Φλώρινα. Το 2005 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας μεταξύ Νάξου και Πάρου και το 2016 στον Πεύκο Ρόδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα