Βροχές το επόμενο διήμερο κυρίως στα δυτικά

Βροχές το επόμενο διήμερο κυρίως στα δυτικά
Βροχή στον Πειραιά Eurokinissi

Οι βροχοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά και ξανά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα κεντρικά και τα βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τοπικές βροχές σήμερα και την Πέμπτη – Το Σάββατο τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια
  • Θερμοκρασία σε επίπεδα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ

Σήμερα Τετάρτη στα δυτικά προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσεις γενικά αίθριος καιρός, όμως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και τα νότια πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, βαθμιαία στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

ΠΕΜΠΤΗ 24-09-2020

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και τις βραδινές ώρες θα σταματήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά. Το βράδυ στα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και πιθανώς ομίχλες στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26-09-2020

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα δυτικά. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά και τα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27-09-2020

Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμαίνεται περί τους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη-Πιθανή βροχή το Σάββατο

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανή βροχή το Σάββατο . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα