Αχαΐα: Τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Αχαΐα: Τροχαίο με έναν νεκρό και δύο τραυματίες
ΑΡΓΟΣ-Τροχαίο δυστύχημα ,σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στην Μυκηνών-Ναυπλίου μεταξύ δύο ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων. Αποτέλεσμα ένας σοβαρά τραυματίας και ένας νεκρός. Ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε μετά τη σύγκρουση και απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ του .Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας ,της πυροσβεστικής και το ΕΚΑΒ.Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Άργους. (EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Νεκρός ένας 30χρονος απο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην ορεινή Αχαϊα. Στο νοσοκοπμείο τραυματισμένοι άλλοι δύο νεαροί. 

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στο 93,5ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πατρών-Τρίπολης, στην περιοχή Τριπόταμα, στην ορεινή Αχαΐα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος συγκρούστηκε, για αδιευκρίνιστους ακόμα λόγους, με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 21χρονος και επέβαινε ένας συνομήλικός του. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 30χρονος, ενώ οι δύο 21χρονοι τραυματίστηκαν ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Εν τω μεταξύ, αστυνομικοί του ΑΤ Κλειτορίας διενεργούν προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα