ΑΔΕΔΥ: Εξαιρούνται από την απεργία της 16ης Ιουνίου όσοι εμπλέκονται στις πανελλήνιες

ΑΔΕΔΥ: Εξαιρούνται από την απεργία της 16ης Ιουνίου όσοι εμπλέκονται στις πανελλήνιες
MotionTeam

Εξαίρεση από την απεργία της 16ης Ιουνίου όσων εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων ανακοίνωσε η ΑΔΕΔΥ. Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΑ μεταφέρουν την στάση εργασίας τους.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή στην ΑΔΕΔΥ σχετικά με την 24ωρη απεργία της Τετάρτης για τα εργασιακά, για τη διασφάλιση των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η κήρυξη της 24ωρης απεργίας της ΑΔΕΔΥ και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αθηνών για την Τετάρτη 16 Ιουνίου “μπορεί να θέσει ανυπέρβλητα εμπόδια στην απρόσκοπτη συμμετοχή των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την ομαλή διενέργειά τους”.

Παράλληλα, το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών του ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι μεταθέτει για αργότερα τη στάση εργασίας και συγκεκριμένα από τις 13.00-17.00 προκειμένου να διεξαχθούν ομαλά οι Πανελλήνιες.
 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα