Αλόννησος: Καλύτερη εικόνα στο πύρινο μέτωπο -Τη νύχτα εκκενώθηκε ξενοδοχείο

Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου EUROKINISSI

Σε εξέλιξη παραμένει αλλά με καλύτερη πλέον εικόνα η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε δασική έκταση στην -Τη νύχτα για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην περιοχή, ενώ μέχρι το μεσημέρι θα έχουν φτάσει και νέες ενισχύσεις.

Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα, αλλά εμφανίζοντας καλύτερη εικόνα πλέον, αφού έχει πέσει εντελώς η ένταση των ανέμων, σε πευκόφυτη δασική έκταση, στην περιοχή Γερακίνας Λάκκα (ευρύτερη περιοχή Μαρπούντα), στην Αλόννησο.

Τη νύχτα για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην περιοχή, δίχως να κινδυνεύσει κανείς, ενώ από νωρίς το πρωί το πύρινο μέτωπο εμφανίζει πολύ καλύτερη εικόνα.

Παρόλα αυτά έχουν ζητηθεί ενισχύσεις που θα φτάσουν με το πλοίο της γραμμής μέχρι το μεσημέρι, αποτελούμενες από 12 άντρες της Πυροσβεστικής με 6 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

ADVERTISING

Στην περιοχή από τη νύχτα έως τώρα επιχειρούν 17 άντρες της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα, 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα και δύο οχήματα ΟΤΑ, ενώ ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν από το νωρίς το πρωί δύο αεροσκάφη καναντέρ και ένα ελικόπτερο.

SHARE:

24Media Network