Αλουμίνιο στην αρχιτεκτονική: Υλικότητα, Τεχνολογία και Αειφορία

Αλουμίνιο στην αρχιτεκτονική: Υλικότητα, Τεχνολογία και Αειφορία

Το πρώτο συνέδριο που παρουσιάζει τεχνολογικές εξελίξεις, χρήσεις και τάσεις του υλικού στην αγορά έρχεται για να εμπνεύσει και να συνδέσει τους αρχιτέκτονες με τους ανθρώπους του κλάδου μιας από τις σημαντικότερες βιομηχανίες στην Ελλάδα

Πέμπτη 21 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής.
Ώρα προσέλευσης 16:30 - Ώρα έναρξης: 17.00

Πλησιάζει η ημερομηνία του πρώτου συνεδρίου υπό τον τίτλο «Αλουμίνιο στην αρχιτεκτονική: Υλικότητα, Τεχνολογία και Αειφορία».

ADVERTISING

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου, ώρα 17:00, στο Μέγαρο Μουσικής, στα πλαίσια του Διεθνούς Forum & Έκθεσης «Ελληνικό Αλουμίνιο: Επενδύσεις, Εξωστρέφεια, Αειφορία».

Το συνέδριο για το Αλουμίνιο στην Αρχιτεκτονική, διοργανώνεται υπό την επιμέλεια της εταιρείας παραγωγής Design Ambassador του Βασίλη Μπαρτζώκα και του ηλεκτρονικού περιοδικού ARCHISEARCH.gr, σε στρατηγική συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Αλουμινίου, η οποία είναι η διοργανώτρια του Διεθνούς Forum & Έκθεσης.

Σκοπός του είναι να παρουσιαστούν όλα τα κρίσιμα ζητήματα, οι τελευταίες εξελίξεις και οι νέες τάσεις σχετικά με την τεχνολογία και τις χρήσεις του αλουμινίου στην αρχιτεκτονική, καθώς και να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υλικού μέσα από έργα κορυφαίων, βραβευμένων Ελλήνων αρχιτεκτόνων και προσωπικοτήτων.

Συμμετέχουν, σε αλφαβητική σειρά, οι Μαρία Κοκκίνου και Ανδρέας Κούρκουλας, Νίκος Κτενάς, Τάσος Μπίρης, Ιωάννης Παππάς, Ρένα Σακελλαρίδου και Νεφέλη Χατζημηνά. Συντονίζει και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Δανάη Μακρή.

Η ενότητα «Αλουμίνιο στην αρχιτεκτονική: Υλικότητα, Τεχνολογία και Αειφορία» θα πραγματοποιηθεί κατά τη δεύτερη μέρα του Forum, ολοκληρώνοντας το συνέδριο
«Ελληνικό Αλουμίνιο: Επενδύσεις, Εξωστρέφεια, Αειφορία», το οποίο αναδεικνύει τη σημασία του κλάδου του αλουμινίου στην εθνική οικονομία, αναλύει τις διεθνείς εξελίξεις και την ανταγωνιστικότητα του κλάδου στο ελληνικό και διεθνές περιβάλλον, προδιαγράφει τις προοπτικές ανάπτυξης της εσωτερικής αγοράς και τις τάσεις στα προϊόντα. Θα έχει προηγηθεί η ενότητα με θέμα «Το Ελληνικό Αλουμίνιο και Εξοικονόμηση Ενέργειας», στην οποία θα μιλήσουν μεταξύ άλλων οι κ. Γ. Σταθάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γ. Στασινός, Πρόεδρος ΤΕΕ, ο Καθηγητής Α. Παπαδόπουλος, ο Κ. Λάσκος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών.

Κλείστε το εισιτήριό σας δωρεάν στο:

https://www.eventora.com/en/Events/aluminium-architecture-technol

Σύνδεση με event στο facebook

https://www.facebook.com/events/237911806971436/

www.AIAconf.com (Η σελίδα θα είναι διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες)

#ΑΙΑCONF #ARCHISEARCH #designambassador #greekarchitects

SHARE:

24Media Network