Αλβανία: Προκλητικό πανό σε ποδοσφαιρικό αγώνα μετά τον θάνατο του Κατσίφα

Αλβανία: Προκλητικό πανό σε ποδοσφαιρικό αγώνα μετά τον θάνατο του Κατσίφα

Άλλη μία εθνικιστική αθλιότητα έρχεται να προστεθεί στο ελληνοαλβανικό σήριαλ των δύο τελευταίων ημερών, με οπαδούς της Παρτιζάν Τιράνων να σηκώνουν ένα κατάπτυστο πανό.

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Παρτιζάν Τιράνων και Σκεντέρμπεη Κορυτσάς επέλεξαν αλβανοί εθνικιστές για να προκαλέσουν για άλλη μία φορά. Εθνικιστές οπαδοί της Παρτιζάν σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε "Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος", αναφερόμενοι στον θάνατο του ομογενή στο χωριό Βουλιαράτες, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αλβανούς αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει το epiruspost, ο πρόεδρος της Παρτιζάν είναι βασικός χρηματοδότης των Τσάμηδων και άνθρωπος που στηρίζει οικονομικά όλη την προπαγάνδα ενώ διευθυντής της ομάδας είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού.

Το διπλωματικό θρίλερ μεταξύ Αθήνας και Τιράνων είναι σε εξέλιξη με το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να επιδίδει διπλό διάβημα στην Αλβανίδα Πρέσβη στην Αθήνα. Αφενός ζητά την διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του 35χρονου Βορειοηπειρώτη και αφετέρου διαμαρτύρεται για τις δηλώσεις του Αλβανού Πρωθυπουργού.

Πηγή: 

Epiruspost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Κατσίφα: Αίτημα της ΕΛ.ΑΣ. στην αλβανική αστυνομία να μεταβεί αξιωματικός

Ντοκουμέντο: Οι τελευταίες στιγμές του Κατσίφα

ΕΛΑΣ: Σεσημασμένος για ναρκωτικά ο Κ. Κατσίφας

Κανένα στοιχείο δε συνδέει το θάνατο Κατσίφα με ύψωση της ελληνικής σημαίας

SHARE:

24Media Network