Αμαλιάδα: Ανήλικη ζούσε εφιάλτη – Για τρία χρόνια τη βίαζαν ο θείος και ο αδερφός της

Αμαλιάδα: Ανήλικη ζούσε εφιάλτη – Για τρία χρόνια τη βίαζαν ο θείος και ο αδερφός της
Παιδική κακοποίηση (φωτογραφία αρχείου) 123rf.com

Συγκλονίζει η υπόθεση βιασμού μιας ανήλικης κοπέλας από τον θείο της και τον αδερφό της στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας στην Ηλεία.

Έναν εφιάλτη ζούσε μια ανήλικη κοπέλα σε ένα χωρίο κοντά στην Αμαλιάδα, καθώς φέρεται να την βίαζαν κατ’ εξακολούθηση ο θείος της αλλά και αδερφός της.

Η υπόθεση βιασμού, η οποία είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία το 2019, ολοκληρώθηκε με την απόφαση του Ανακριτή και Εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, ο 40χρονος θείος της 18χρονης πλέον κοπέλας και ο 20χρονος αδερφός της κατηγορούνται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση.

Σύμφωνα με την patrisnews, ο 40χρονος προφυλακίστηκε την Παρασκευή ως κατηγορούμενος για βιασμό με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως. Ωστόσο, ο 20χρονος αδερφός της κοπέλας παρέμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, παρά τις καταγγελίες του κοριτσιού.

Το χρονικό

Για περίπου 3 χρόνια η άτυχη κοπέλα, όπως κατήγγειλε, ζούσε εφιαλτικές στιγμές από τον ίδιο της τον αδελφό και τον αδελφό του πατέρα της.

Η ίδια φοβούμενη τότε, δεν είχε προβεί σε κάποια καταγγελία, ωστόσο, λίγο πριν αποκαλυφθούν όλα στα ΜΜΕ το 2019, έφυγε από το χωριό που ζούσε τον εφιάλτη. Ο πατέρας της απευθύνθηκε στην Αστυνομία, ζητώντας να παρέμβει για να επιστρέψει στο σπίτι η κόρη του

Με την βοήθεια του φίλου της, πήγε στην Πάτρα, όπου διέμενε η μητέρα της, αφού οι γονείς της είναι χωρισμένοι, και σε αυτή αποκάλυψε όσα ζούσε στο χωριό. Ο πατέρας της, όμως, κατήγγειλε τη φυγή της κόρης του με τον φίλο της στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας και οι αστυνομικές αρχές άρχισαν να την αναζητούν.

Οι αστυνομικοί προσέγγισαν την κοπέλα, η οποία στη συνέχεια τους αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι στο χωριό γιατί είχε πέσει θύμα βιασμού κατ’ επανάληψη από τον ίδιος της τον αδελφό και τον θείο.

Σύμφωνα με την ίδια ο πρώτος βιασμός είχε γίνει κάπου το 2016, αρχικά από τον αδελφό της, και στην συνέχεια με την άσκηση βίας την βίαζαν κατ’ επανάληψη και ο αδελφός και ο θείος της.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του αδελφού και του θείου της κοπέλας για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και ο φάκελος είχε αποσταλεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα