Ανεπιθύμητες οι ΜΚΟ στα Λουτρά Λέσβου-Συγκέντρωση των κατοίκων

Ανεπιθύμητες οι ΜΚΟ στα Λουτρά Λέσβου-Συγκέντρωση των κατοίκων
LESVOSPOST

Τι διαμήνυσαν στις τοπικές αρχές κάτοικοι των Λουτρών Λέσβου που πραγματοποίησαν συγκέντρωση. Κήρυξαν ανεπιθύμητες τις ΜΚΟ και απείλησαν να αρχίσουν σκοπιές!

Oπως είχε αναφέρει από την Τρίτη το LesvosPost, ΜΚΟ έχει νοικιάσει και ψάχνει σπίτια με σκοπό να μεταφερθούν στα Λουτρά Λέσβου ανήλικοι μετανάστες και οικογένειες το επόμενο διάστημα.

Άλλες πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι έχει νοικιαστεί και μεγάλο εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Την Τετάρτη το το απόγευμα οι κάτοικοι των Λουτρών βγήκαν στους δρόμους και πραγματοποίησαν μεγάλη συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας δηλώνοντας αντίθετοι με αυτήν την προοπτική.

Κάτοικοι που μίλησαν στο LesvosPost είπαν πως ήδη έχουν νοικιαστεί κάποια εγκαταλελειμμένα σπίτια με υψηλό αντίτιμο μέσα στο χωριό με σκοπό αρχικά να κατοικήσουν εθελοντές και μέλη των ΜΚΟ αλλά όπως μας δήλωσαν δεν τους πιστεύουν καθώς η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και στη Μορια και στη Μυτιλήνη όπου μέσα σε σπίτια αντί για εθελοντές και μέλη ΜΚΟ διαμένουν πολυάριθμοι μετανάστες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του χωριού απείλησε να φωνάξει εισαγγελέα με σκοπό να πέσουν οι τόνοι. Οι κάτοικοι στο τέλος δήλωσαν πως δεν θα παραμείνουν αμέτοχοι σε αυτήν την κατάσταση και πως αν ξαναδούν κινήσεις από ΜΚΟ στο χωριό τους θα συγκεντρωθούν και πάλι για να τους εμποδίσουν.

Άλλοι κάτοικοι δήλωσαν πως θα φρουρούν μέρα νύχτα ανά βάρδιες το χωριό μέχρι να καταλάβουν τα μέλη των ΜΚΟ πως είναι ανεπιθύμητοι στα Λουτρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεταναστευτικό
SHARE: