Γλίτωσε από θαύμα και περιγράφει την κατάρρευση κτιρίου στο Γκάζι

Γλίτωσε από θαύμα και περιγράφει την κατάρρευση κτιρίου στο Γκάζι

Ο αυτόπτης μάρτυρας βρισκόταν μόλις 20 μέτρα μακριά από το σπίτι που κατέρρευσε στο Γκάζι, ενώ λίγο πριν είχε περάσει από το πεζοδρόμιο όπου έπεσε το κτίριο.

Τυχερός ήταν ο Νικόλας, που γλίτωσε από την κατάρρευση της πρόσοψης ενός ερειπωμένου κτιρίου στο Γκάζι. Τεράστια κομμάτια τσιμέντου καταπλάκωσαν δύο σταθμευμένα οχήματα και ο αυτόπτης μάρτυρας ήταν στα 20 μέτρα από το κτίριο, ενώ προηγουμένως είχε περάσει από το πεζοδρόμιο.

Ο ίδιος περιέγραψε το περιστατικό ως εξής:

“Ήμουν με παρέα τα ξημερώματα της Κυριακής, περπατούσα στο πεζοδρόμιο με τέσσερα άτομα. Όπως περπατούσαμε, ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και είδαμε ένα τεράστιο κύμα από σκόνη. Δεν ξέραμε τι ήταν και αρχίσαμε να τρέχουμε γιατί νομίζαμε ότι ήταν βόμβα. Πήγαμε δύο στενά πιο πάνω, είδαμε τα alarm του αυτοκινήτου και τον συναγερμό, δεν ξέραμε τι γινόταν. Βγήκε όλη η γειτονιά.”

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πολλά κτίρια είναι σε αυτή την κατάσταση και αρκετά από αυτά είναι κούφια. Η βλάστηση πίσω από τις προσόψει σπρώχνει πολλές φορές τους τοίχους, με αποτέλεσμα να είναι ετοιμόρροποι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα