Απεγκλωβισμός τριών ατόμων από την φωτιά στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας

Πυρκαγιά στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης Νίκαιας στην οδό Πέτρου Ράλλη το μεσημέρι της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2018. Για την κατάσβεση της επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Πυρκαγιά στο κτήριο του Πνευματικού Κέντρου της Μητρόπολης Νίκαιας στην οδό Πέτρου Ράλλη το μεσημέρι της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2018. Για την κατάσβεση της επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Φωτιά μαίνεται στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας, επί της οδού Πέτρου Ράλλη στην Νίκαια, όπου στεγάζονται το εστιατόριο και οι κοιτώνες-Απεγκλωβίστηκαν με αναπνευστικά προβλήματα τρία άτομα ενώ γίνεται έλεγχος και στους υπερκείμενους ορόφους για τυχόν άλλους εγκλωβισμένους

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στο ισόγειο και το υπόγειο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας, επί της οδού Πέτρου Ράλλη 266, στη Νίκαια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 6 οχήματα της Πυροσβεστικής με 18 άντρες. Η φωτιά ξέσπασε στον χώρο του ισογείου, όπου στεγάζονται το εστιατόριο και οι κοιτώνες.

ADVERTISING

Απεγκλωβίστηκαν με αναπνευστικά προβλήματα τρία άτομα από τους πυροσβέστες που θα μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Γίνεται έλεγχος και στους υπερκείμενους ορόφους για τυχόν άλλους εγκλωβισμένους.

Πηγή:ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Νίκαιας

SHARE:

24Media Network